Mettler gépi quiltcérna 150m / 164yds

380 Ft
Kosárba: db
  • 150 m
  • 100%-os egyiptomi pamut
  • No 40

Kérjük rendeléskor a megjegyzés rovatba jelezze a választott szín számát!Alkalmazási területek
Legyen szó kézi vagy gépi varrásról, rejtett vagy díszítőöltésekről, a quilt és patchwork munkák egyaránt tökéletesek lesznek. A pamut-poliészter keverék minden esetben különösen nagy szakító szilárdsággal bír. A kétszeres viaszbevonat lehetővé teszi, hogy a szál könnyedén hatoljon át a nehéz textilrétegeken. A nagyszerű hatású quilt és vakszolt quiltcérna  különleges és kreatív patchworkmunkát eredményez.

Magas minőségű pamut

Magas minőségű, 100%-os egyiptomi gyapjúszálból készült pamut. A természetes gyapjú lágy ragyogása. A természetes gyapjúszál gyengéd a bőrhöz, tapintása puha, egyenletes és selyemszerű.

Mercerezés
A pamut mercerezési eljárásának köszönhetően a quiltcérna magas szakítószilárdságot ér el, csökken a zsugorodás, illetve vasalásálló.

A quiltcérna (No. 40) súlya
A quiltcérna kicsit vastagabb és ezért szebb díszítő hatás érhető el vele.

Optimális varrhatóság

Kivételesen puha minőségének köszönhetően a quiltcérna optimálisan megfelel a gépi varrás követelményeinek, ugyanakkor kiváló minőségű patchworkmunkát varrhatunk vele kézzel is.

Kosár
Kosara jelenleg 0 db terméket tartalmaz.
Összesen: 0 Ft
rheingold aurifil bernina babylock elna aeg madeira brother jaguar naumann toyota prym clover merrylock mettler mylabel organ-needle pfaff singer husqvarna olfa janome bernette fiskars
1066 Bp, Teréz Krt. 6.
Tel: 06 1 322-1363
eFax: 06 1 413-0857