Bernina hímzőegység 02458090XX

259 900 Ft
Kosárba: db

Kompatibilis:

Bernina 560, 570QE, 580 aurora 440QE, aurora 450 varrógépekkel.

A hímzőegység segítségével meglévő Bernina 580 típusú varrógépét professzionális hímzőgéppé alakíthatja át.

A hímzőegység használata:
Hímzőegység csatlakoztatása nagyon egyszerű, egy mozdulattal a gép mögé felpattintjuk és csatlakoztatjuk a kábeljét. Az anyagtovábbító fogazat lesüllyesztése és a hímzőtalp felhelyezése után készen áll a gép a hímzésre.

A hímzés teljes egészében az 580-as kijelzőjén vezérelhető. Hímzőmintákat egy pendrive segítségével a gép oldalán levő USB csatlakozón keresztül jutatthatunk a gépre.

Hímzőegység tartozékai:

Embroidery Design Studio

Letölthető hímzőminták óriási választékban.

 

Külön megvásárolható hímzőkeretek:

Fontos kellékek a hímzéshez:

Kész hímzőminták:

  • Teréz körúti üzletünkben az OESD amerikai hímzőminta gyártó cég katalógusából kb 15 ezer minta közül választhat, netto 800Ft/db áron, melyet akár e-mail-en is meg tud rendelni.
  • berninadesignstudio.com oldalról vásárolhat hímzőmintát, melyeknek árait ide kattintva megtekintheti.

Egyedi hímzőminták:

 

Bernina DesignWorks

CutWork

Külön megvásárolható CutWork készlet

A CutWork eszközzel pontosan és precízen vághat ki az anyagból különböző alakzatokat, akár egyedi tervezés alapján is. A CutWork kiegészítőről bővebb információt itt olvashat.

PaintWork

Külön megvásárolható PaintWork készlet

A PaintWork eszközzel pontosan és precízen festhet alakzatokat, mintákat és ábrákat. Képzelete határtalan. Hogy megvalósíthassa, amit megálmodott, szüksége lesz egy hímzésre is képes BERNINA varrógépre, valamint a PaintWork eszközre, melyet a talp helyére kell felszerelni. Törjön ki a korlátok közül és ötvözze a hímzést a PaintWork technológiával. Le fogják nyűgözni az így elért eredmények, akár ruháról, kiegészítőről vagy foltvarrott takaróról van szó.

CrystalWork

Külön megvásárolható CrystalWork készlet

A CrystalWork eszközzel pontosan és precízen készíthet kis lyukakból álló sablont a mintáiból. Ezt a lyukasztott sablont ezután kristályokkal töltheti ki, melyeket egy tapadós fóliára visz át, ahonnan a kristályokból álló kész minta már felvasalható az anyagra. Képzelete határtalan! A kívánt eredmény eléréséhez egy hímzésre is képes BERNINA varrógépre valamint a CrystalWork eszközre lesz szüksége, melyet a talp helyére kell felszerelni. Törjön ki a korlátok közül és ötvözze a hímzést a CrystalWork technológiával! Le fogják nyűgözni az így elért eredmények, akár ruháról, vagy kiegészítőről, akár foltvarrott takaróról van szó.

Kosár
Kosara jelenleg 0 db terméket tartalmaz.
Összesen: 0 Ft
rheingold aurifil bernina babylock elna aeg madeira brother jaguar naumann toyota prym clover merrylock mettler mylabel organ-needle pfaff singer husqvarna olfa janome bernette fiskars
1066 Bp, Teréz Krt. 6.
Tel: 06 1 322-1363
eFax: 06 1 413-0857