Szállítás és fizetés az ország egész területén:

Az webáruházban megrendelt termékek kiszállítást partnerünk, a GLS Hungary futárszolgálat végzi. A 11 óra előtt beérkezett rendeléseket (amennyiben a termékek raktárról elérhetőek) a következő munkanapon szállítjuk ki. A 11 óra után beérkezett rendeléseket 2 munkanapon belül szállítjuk ki Önnek. Az áru ellenértékét és a szállítási költséget a csomag átvételekor a futárnak szükséges fizetnie.

A szállítási költséget a megrendelt áru súlyának függvényében a következő táblázat tartalmazza:

Magyarország egész területén

Súlykategória

Utánvéttel
(20.000 Ft-ig)
Utánvéttel
(20.000 Ft felett)
2 kg alatt 1 500 Ft

Díjmentes!

5 kg alatt 1 800 Ft Díjmentes!
10 kg alatt 2 100 Ft Díjmentes!
15 kg alatt 2 400 Ft Díjmentes!
20 kg alatt 2 600 Ft Díjmentes!
25 kg alatt 2 800 Ft Díjmentes!
30 kg alatt 3 100 Ft Díjmentes!
40 kg alatt 5 600 Ft Díjmentes!

Garancia:
Varrógépeinkre márkától függően 1-3 évig terjedő teljes körű garanciát vállalunk. Hímzőgépeinkre 1 év vagy 1000 üzemóra teljes körű garanciát vállalunk. Vasalóinkra 1 év teljes körű garanciát vállalunk.

Központi szervizünk:
1066 Budapest, Teréz krt. 6.
Tel/Fax.: 06 1 322-1363
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 10-18h
Szombat: 10-13h
Vasárnap: zárva

Az adatkezelésről:
Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél az cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-82380/2014.

Az áruház kezelése:
Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan. Böngészés Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket, amelyek egy átmeneti tárolóba kerülnek, s ha Ön regisztrálja magát adatai megadásával ezen cikkek azonnal megrendelhetőek, így nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválassza azokat. A termékek megtekintésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. A főoldalon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kap. Itt választhat a termékek közül, láthatja az árát, leírását, képét, illetve itt teheti kosarába a terméket. Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább. Rendelés: Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet áruházunkból. A regisztrációt megelőzően, vagy követően kosarába elhelyezheti a kívánt termékeket.

Kosár
Kosara jelenleg 0 db terméket tartalmaz.
Összesen: 0 Ft
rheingold aurifil bernina babylock elna aeg madeira brother jaguar naumann toyota prym clover merrylock mettler mylabel organ-needle pfaff singer husqvarna olfa janome bernette fiskars
1066 Bp, Teréz Krt. 6.
Tel: 06 1 322-1363
eFax: 06 1 413-0857